Mattias Skjelmose Jensen et Dansk Stortalent

Mattias er en dansk cykelrytter vi Cykelexperten.dk sponsorerer med en Enkeltstarts cykel. Han store drøm er at kunne leve af sin sport, og er ikke i tvivl om at den drøm kan føres ud i livet.

Mathias med Cykelexperten.dk Enkeltstarts Cykel

Her kan du følge lidt af hans bedrifter og resultater. Du kan også følge ham på Facebook.

30. april kl. 20:16


Hvilken weekend. Denne weekend blev der kørt de første 2 afdelinger af Øresunds Cuppen, som er en cup serie der køres både i Danmark og Sverige.
Lørdag kørte jeg i Hillerød hvor jeg efter en lang dag i udbrud og godt teamwork fik spurtet mig til sejr i en 3 mandsgruppe.
Søndag kørte holdet cykelløb som var worldturen værdig. Efter to runder sidder vi 5 mand i en 25 mands gruppe og her bliver vi enige om vi køre sidevind når vi rammer målstregen igen, mission lykkedes og vi sidder pludselig 5 mand ud af 9. Herfra ender vi med at være 5 ud 6 og her starter cykelløbet. Efter mange ryk på abc’s Sander Andersen for jeg kørt mig fri med 30 km til mål og kører alene i mål med 3 min forspring til mine holdkammerater der tog sig af 2-4 den sidste rytter måtte desvære stå af da han havde problemer med knæet.
En fantastisk weekend som sætter en tydelig streg under at formen er der og at når jeg drager til Tjekkiet onsdag, skal de andre nationer se sig godt efter danskerne.


Alene over stregen

23. april kl. 21:31


Efter lidt blød uges træning blev der i denne uge kørt 1. Og 2. Afdeling af den danske junior cup.
Lørdag var det enkeltstart der skulle køres, her havde jeg glæder mig som et barn glæder sig til jul til at køre konkurrence på min tt’er som jeg noget så fint har fået stillet til rådighed af Cykelexperten.dk Megastore det blev til en 7.plads som jeg er fint tilfreds med, da jeg ikke har haft den bedste optakt. Min holdkammerat Johan udraderede alt modstand og vandt med et minut til nærmeste forfølger.
Søndag var det 114 km linjeløb her var vi klar på at vinde igen. Vi formår at være med i alt afgørende. Til sidst får min anden holdkammerat Mathias sneget sig væk og køre hjem i enlig majestæt jeg bliver 3’er og sniger mig op på tredje pladsen i det samlede klassement.

Forrest i feltet